Tuesday, March 15, 2016

RC aréna - raj všetkých RC závodníkov

RC Aréna Praha
KDE: Poděbradská 339/20, Praha 9
DOPRAVA: Tram 8, 25 - zastávka Kabešova. Parkovanie zdarma na chodníku pred budovou.
WEB: http://rc-arena.cz/

 Ak máte doma malých či veľkých mužov, vezmite ich na výlet do novej RC herne v pražských Vysočanoch  a budete za jedničku! Priznávam, že ani mne sa odtiaľ ani nechcelo domov, ani som predtým netušila, aká je to zábava :-)
V RC aréne majú tri vytunené dráhy:
Prvá, veľká dráha je postavená pre závody s malými robotmi, ktoré budete ovládať pomocou tabletu. Majú tu tri druhy robotov, každý vyzerá inak, ovláda sa inak a plní iné úlohy.
Ďalšia je klasická velikánska dráha pre autá a posledná dráha je terén pre tanky, s ktorými môžete malými guličkami zostreľovať rozostavené plechovky.




Bohužiaľ som neurobila viac fotiek, pretože som bola zabraná do hry a nechcela som o nič prísť :) ale dostatok obrázkov nájdete priamo na stránkach RC arény.

Pred návštevou je potrebné si zarezervovať termín, aby ste mali dráhy len pre seba. Pri prvej návšteve si určite zakúpte "startovní herní balíček", bude to hodina a pol čistej zábavy spolu so zaškolením od personálu. Ten je mimochodom veľmi ochotný, aj netechnickým typom zrozumiteľne vysvetlí, ako sa čo ovláda.


Doporučený vek detí, ktoré budú hrať, je zhruba od 4-5 rokov, aj keď vraj tam mali aj nejakého 3-ročného machra. My sme mali so sebou 6-ročného svišťa, trochu s tým bojoval, ale zabával sa náramne. Ale pozor, plnohodnotne sa zabavia aj dospelí, nie je to detská herňa, ale priestor, kde sa každý, aj 80-ročný nadšenec krásne vyblbne.

Praktická poznámka:
- kafe varia a je výborné, dá sa pri ňom príjemne posedieť na gauči
- do RC herne sa ide po schodoch, kočárky budete musieť vyniesť alebo nechať u uja dole na vrátnici





No comments:

Post a Comment